Naturligt facelift med HIFU D.O.T

HIFU D.O.T LIFT behandler effektivt: pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje og er for dig, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

HIFU-behandlingerne skræddersys altid til dine individuelle behov og ønsker. Behandlingstiden afhænger af

behandlingsområdet og tager fra 30 til 60 minutter. Ud over behandlingstiden, skal der afsættes tid til en kort konsultation samt en hudanalyse (cirka 15 min.). Inden selve ultralydsbehandlingen påbegyndes, afrenses dit ansigt, hvorefter de områder, der skal behandles, bliver tegnet op. Under behandlingen vil der løbende påføres en let ultralydsgel. Behandlingen afsluttes med en plejende fugtcreme.

 

BEHANDLINGER

Resultaterne af de kosmetiske ultralydsbehandlinger varierer fra person til person og afhænger af alder samt hudens tilstand og kvalitet. Det samme gælder behovet for opfølgende HIFU-behandlinger.

 

HIFU Facelift: I hudens dybeste lag (4,5 mm + 3 mm) skabes der en sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter 1-2 måneder.

Det endelige behandlingsresultat afhænger af hudens kvalitet og tilstand og ses efter cirka 6 måneder.

Ofte vil man have brug for en årlig HIFU Facelift for at vedligeholde resultatet.

 (Kan med fordel suppleres af en Kollagenbooster eller Skinbooster).

 

HIFU Kollagenbooster: Denne behandling arbejder både i dybden (3 mm) og i overfladen (Skinbooster 1,5 mm) af huden. Der sættes gang i hudens kollagenproduktion og udstrålingen boostes med øjeblikkelig effekt. Resultatet på øget fylde og spændstighed ses efter 1-2 måneder.

(Kan foretages hver tredje måned).

 

HIFU Skinbooster: Behandlingen arbejder på fine linjer og rynker i overfladen (1,5 mm), forfiner og ensarter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning.

(Kan foretages en gang om måneden).

 

PRISER

HIFU Facelift:

Ansigt & Hals (60 min.) 4500 kr.

Ansigt (45 min.) 3000 kr.

Hals (30 min.) 2500 kr.

 

HIFU Kollagenbooster (60 min.) 3000 kr.

HIFU Skinbooster (45 min.) 1500 kr.