A.C.N.E. skin resurfacing - hudpleje mod acne og problem hud

 

Maksimal styrke

Recept-fri

Pharma-cosmeceutical hudpleje

 

Definition

Acne kan defineres som udbrud i huden. Der findes flere forskellige typer acne. Det er en inflammatorisk tilstand, som forårsager forstyrrelser i hårfollikellerne og talgkirtlerne. Acne (acne vulgaris, alm. Acne) er ikke kun et problem for teenager; det kan påvirke mennesker fra 10 år og op i 40 års alderen. Det er ikke usædvanligt,  at især kvinder udvikler acne midt/sidst i 20 års alderen, selvom de ikke har haft udbrud i årevis eller aldrig.

Acne og problem hud kan påvirkes af forskellige faktorer fx hormonforstyrrelser, stresset livsstil, arvelighed, forkert pleje.

 

Synlige tegn

Øget talgproduktion, forstørret porer, pustler, papler, hvide og sorte comedoner

 

pHformula løsning

Hos din pHformula specialist:

pHformula A.C.N.E. skin resurfacing er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater. Denne unikke kombination af aktive ingredienser er specifikt sammensat til at arbejde på de 4 faktorer, som udløser acne – problem hud:
 

1.     Øget talgproduktion              
2.     Hyperkeratinisation         
3.     Mikrobiel kolonisering          
4.     Inflammation

 

De aktive ingredienser penetrerer effektivt ned i porerne, hjælper med at opløse tilstopninger, og hjælper med at kontrollere den mikrobielle spredning. Produkterne virker antibakterielle samtidig med, at de har en stærk keratolytisk effekt, hvilket vil sige at det yderste hudlag løsnes og fjernes samtidig med at keratinet i huden blødgøres, så hudens evne til at fugtbinde øges og hudens naturlige balance genskabes. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kur forløb.

Du vil få en hud der

·          Igen føles blød og ikke skinner

·          har genvundet sin glød og sundhed

·          er mindre rød og irriteret.

·          har en kontrolleret talgproduktion

·          har fået reduceret ar og hvor betændelse er mindsket

·          har fået styr på de bakterier, som skyldes udvikling af acne