A.G.E. skin resurfacing - hudpleje mod aldring
 
Maksimal styrke
Recept-fri
Pharma-cosmeceutical hudpleje
 
Definition
Ældningsprocessen i huden er gradvisse ændringer i hudens struktur og elasticitet. Det kan være en del af den fysiologiske aldring, eller det kan være effekten af miljøpåvirkning som fx ultraviolette stråling pga. eksponering i solen. I takt med at vi bliver ældre bliver der dannet linier, rynker og til sidst dybe riller i huden. Dette skyldes primært at fyldigheden og elasticiteten i  dermis og underhuden mindske. Huden bliver også påvirket af arveligt betingede forhold, og hvordan vi plejer den i løbet af livet. Ved at holde huden ren, velfugtet, beskyttet mod solen og gennem en sund livsstil kan vi bremse hudens aldringsproces.
 
Synlige tegn
Moden, ældet, fortidlig ældet hud. Fine linier og rynker. Ujævn hudfarve og spredte pigmentpletter. Nedsat elasticitet i huden
 
pHformula løsning
Hos din pHformula specialist::
pHformula A.G.E. skin resurfacing er en pharma cosmeceutical behandling, som giver synlige resultater. Behandlingen er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”;  processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula peeler hudens overflade, og helt unikt arbejder pHformula  indefra og ud på hudens celler både de skadet, de usunde og sunde samtidig med at fibroblasterne boostes.  Den unikke kombination af aktive ingredienser i pHformula A.G.E. skin resurfacing er specifikt sammensat til at arbejde på at bremse hudens aldringsproces eller tegn på usund livsstil. Behandlingen kan laves som en enkeltstående eller som et kurforløb.
 
Du vil få en hud der:
·          er fastere
·          er blødere og glattere
·          har færre linier og rynker
·          har genvundet sin udstråling, glød og vitalitet
·          har fået en ensartet hudfarve