Ren hudpleje

Morgen og aften bør du rense dit ansigt med et renseprodukt for at få en optimal ren hud. Dette er et ”must” for din hud, hvis den skal bevare sin friske udstråling og optage cremen bedst muligt.
Det er vigtigt, at du vælger det renseprodukt som passer til din hudtype, men også til dit temperament.
Rensemælk: bruges uden vand og er meget blid og cremet, er typisk til den sarte eller tørre hud.
Vaskemousse: skal skummes op med vand, kan bruges i badet. Kan bruges af de fleste hudtyper.
Vaskegel: skal skummes op med vand, kan bruges i badet. Anbefales til den kombinerede til fedtede hud.
3-i-1 renseprodukt: et produkt som er en rens, lotion og øjenmakeupfjerner i et, bruges med en vatrondel. Super ren hud når det skal gå stærkt; til sport, ferie eller når man kommer sent hjem.


Lotion

Lotion, skintonic, ansigtsvand, toner - kært barn har mange navne. Alle lotions fjerner kalkrester fra hudens overflade og gør din hud klar til at optage din creme. Derudover, afhængig af til hvilken hudtype du har valgt, vil din lotion også have andre effekter f.eks. beroligende til en sart hud, fugtighedsgivende til en tør hud eller matterende og poresammentrækkende til en fedtet hud.
Du skal bruge lotion hver dag, morgen og aften efter, at du har renset din hud med dit renseprodukt. Bruges på et stykke vat.

Øjenmakeupfjerner

Er et ren hudpleje produkt som er specielt udviklet til den delikate hud omkring øjnene. Det løsner makeuppen let og smidigt uden at irritere øjnene. Fordel lidt øjenmakeup fjerner på en vatrondel, som blidt presses mod vipperne – og lad produktet opløse makeuppen – inden du nænsomt begynder at fjerne din makeup.
Vi anbefaler, at du undgår øjenmakeup fjerner der indeholder olie, især hvis du har tendens til hævede øjenomgivelser eller mørke rande.