Serum

Serum er koncentreret pleje - skabt af bittesmå molekyler, som trænger dybere ned i din hud og er således et supplement til din ansigtscreme. Den arbejder med et helt bestemt formål, f.eks. at bekæmpe rynker, give glød til huden, give fugt eller mattere.
Et serum giver din hud et ekstra boost og kan bruges af alle, du skal bare finde det serum der matcher din hudtype og din huds behov. Du kan bruge det året rundt eller som en intensiv behandling i ca. 3-4 uger, alt efter hvad du ønsker dit serum skal gøre for din hud.
Serum kan du enten anvende som forstærker af din creme eller for at få en mere komplet pleje. F.eks. et fugtserum under en anti-age creme, her vil du få tilført ekstra fugt til dine celler som så vil få mere ud af de anti-age virkestoffer der er i din creme og optage dem bedre. Bruger du dit serum som en forstærker til din creme, får du 3 gange så stor effekt af din creme.
Du behøver kun bruge et par dråber og når din hud er mættet med serum bruger du mindre af din creme end ellers.
Serummet skal på en nyrenset hud. Lad dit serum trække ind, inden du bruger din almindelige dagcreme eller natcreme ovenpå.