Solpleje

Solcremer beskytter huden mod solens stråler, som både giver farve og kan give hudkræft. Man skal sikre sig, at den beskytter både mod UVA- og UVB-stråler. Solcremen indeholder enten et fysisk filter (som reflekterer UV-strålingen), et kemisk filter (som absorberer UV-strålingen) eller en kombination af begge. Udover at indeholde UV-filter er solcreme ofte blødgørende og fugtighedsgivende.
Når vi taler om SPF, altså Sun Protecting Factor, så er det afgørende, at du får smurt et tykt lag creme på huden, ellers kan du ikke regne med, at du opnår den optimale beskyttelse. Med Guinots solserie kan du nyde solen  bedre.

DNA i solplejeprodukter:
Mange forskere er blevet interesserede i DNA fragmenter som, når de er tilført solplejeprodukter, kan have egenskaber som reducerer risikoen for hudcancer.
I marts 2004 frigav professorer fra universitet i Boston resultatet opnået i in vivo test på mus: ”Solplejeprodukter med en base af DNA fragmenter kan have en kapacitet til at reducere hudens ældning som ses pga.solens stråler, samt få human melanomas til at forsvinde helt eller gøre dem mindre aggressive”.

Guinots laboratorium lancerede allerede i 2004 solplejeprodukter med Nucleic Défense ® DNA

Solfilter alene absorberer ikke alle solens stråler. Der efterlades ”vinduer” på huden som gør, at nogle UV-stråler med bestemte bølgelængder kan penetrere og dermed ændre cellernes DNA. Ved at påføre DNA på hudens overflade dækkes disse vinduer.
Nucléic Defense® er det første solkoncept baseret på DNA molekyler og solfiltre.
DNA molekylerne absorberer og neutraliserer de UV-stråler som kan ændre hudcellernes DNA

Nucléic Défense® solplejeprodukter med nye standarder:
Ingen parabener - kontroversielle parabener har en større risiko for at penetrere når de påføres en hud, som er varm og rød af solen.
UVA beskyttelse - for at øge beskyttelsen af huden når man solbader, har Guinot forstærket det filter, som beskytter huden mod UVA-stråler. Filtret forøger sin effekt i solen.