LASHFOOD tilbage i Danmark i ny og forbedret udgave
Få længere vipper og smukkere bryn - helt naturligt

Lange naturlige vipper og smukke markerede bryn, dominerer skønhedstendenserne lige nu. Men er du ikke født med naturlige, lange vipper og kraftige bryn, er der hjælp at hente, for med LASHFOOD får du en kur, der på helt naturlig vis styrker bryn og vipper på 4-6 uger.
 
LASHFOOD har gået sin sejrsgang verden over, som det eneste økologisk certificerede vippe-og brynprodukt med synlige resultater indenfor kort tid. Derfor har vi valgt at tage produktet ind i en ny og forbedret version. LASHFOOD har været til salg i Danmark tidligere og er nu blevet reformuleret. 
 
Naturlig teknologi
LASHFOOD er baseret på nano-peptid teknologi, med naturlige planteekstrakter, biotin og sojaprotein, der sikrer længere, tykkere og stærkere vipper på 4-6 uger. LASHFOOD blev udviklet, fordi man ønskede et naturligt alternativ til kunstigt fremstillede produkter. LASHFOOD er derfor som det eneste vippe- og brynprodukt på markedet ECOCERT-certificeret.
 
Skånsom pleje
Ligesom din hud i perioder kan have brug for ekstra pleje, så er LASHFOOD også velegnet som en plejende kur - også hvis du fra naturens side har stærke, naturlige bryn og vipper. Vi slider nemlig på dem, når vi bruger makeup og måske glemmer at rense af om aftenen, ligesom en stresset periode også kan påvirke deres styrke og naturlige glød.