Bagom pHformula

Erfaring, kombineret med grundig videnskabelig forskning.

Hjernen bag pHformula, det første pharma-cosmeceutical skin resurfacing system, er Fernando Bouffard (ph.d.). Inden for de sidste 20 år har Fernando, succesfuldt udviklet forskellige serier af medicinske skønhedsprodukter. Disse bruges  i dag i over 40 lande og giver ham en fremtrædende plads, når det gælder erfaring og udvikling, af de mest avancerede skin resurfacing produkter.
pHformula laboratoriet blev grundlagt, i den sidste del af det nittende århundrede og drives fortsat, af fjerde generation af en farmaceut familie. De har specialiseret sig i dermatologi, baseret på videnskabelig forskning og dermatologisk innovation.
pHformulas laboratorier har base i Barcelona, Spanien. De har årtiers erfaring og er kendt for, deres videnskabelige know-how og for kvalitetsprodukter, både i den æstetiske og medicinske verden samt inden for cosmeceuticalsområdet.

Fernando Bouffard er uddannet farmaceut, ved universitetet i Barcelona, Spanien. Herefter tog han magistereksamen og fik en doktorgrad i Galenisk farmasi samt farmaceutisk teknologi. På universitetet i Barcelona blev han, ansvarlig for det første pilotprojekt for semi-faste stoffer, som mange studerende i dag, har stor nytte af, i udvikling af nye avancerede formler.
I de følgende år fik Fernando, omfattende erfaring inden for forskning, udvikling og fremstilling af kemiske peelinger, intradermale opløsninger, nutriceutical og avancerede æstetiske formler i Europa og Sydamerika.
Personer, der har haft indflydelse på Fernandos erfaring og, som har påvirket hans succesfulde og international karriere inden for æstetisk medicin, er blandt andet Jose Luis Cisneros, M.D., og Ramon Singla, M.D., der er dermatologer fra Spainen samt Victor Garcia, M.D., en æstetisk kirurg fra Venezuela.
Fernando har engageret sig, i studier af leverancesystemer og har gjort unikke opdagelser, som i dag har en grundlæggende betydning, for nye udviklinger rundt om i verden.
Laboratoriet, som er ansvarlig for nye innovative udviklinger, er et familie laboratorium, grundlagt i slutningen af 1800-tallet af farmaceut Don Antonio Fita Trias (ph.d.), Fernandos oldefar. I dag har de, mange årtiers erfaring, specialiseret i klinisk og kosmetisk dermatologi samt konsulentvirksomhed, med forskning og udvikling af mere end 10 velkendte ingredienser, der bruges i æstetisk medicin.
Fernando har afholdt, mere end 100 foredrag ved æstetiske medicinske seminarer og har grundlagt, det første internationale Skin Academy i Barcelona, hvor han underviser i hudens historie, biokemi, kosmetisk kemi og æstetisk medicin, sammen med andre internationale eksperter i dermatologi, plastikkirurgi, æstetisk medicin og hudpleje.