Om Beauty Akademiet

Beauty Akademiet er blandt Danmarks førende distributører af professionelle skønhedsprodukter og har siden 2000 kunne præsentere solide resultater, baseret på en særlig evne til at fange forbrugertrends i markedet, og sikre det nære samarbejde med professionelle klinikker i hele landet.

Beauty Akademiet er ejet og drevet af Jane Skjelmose, der udover at være direktør for Beauty Akademiet også er kendt som en af branchens mest visionære personer med forståelse for produktudvikling, ingredienser og anvendelse. Sammen med et tæt team af fem ansatte og tre tilknyttede konsulenter sikrer Jane konstant udvikling af virksomheden med fokus på, at være den førende leverandør af holdbare og synlige resultater til forbrugere og professionelle i branchen.

 I en branche, der er præget af stor udskiftning af brands og distributører, er Beauty Akademiet blandt de mest stabile virksomheder, præget af professionel drift og udvikling.

Netop for at sikre den konstante udvikling af metoder og sin plads i markedet, har Beauty Akademiet åbnet pHformula Academy & Clinic i København, der videreuddanner kosmetologer, læger og sygeplejersker i teknikker og metoder samt tilbyder behandlinger til private ud fra pHformulas særlige teknikker og farmaceutiske produkter. 

Mission

Det er Beauty Akademiets mission at hjælpe dig med at opnå tydelige og effektfulde hudplejeresultater, så du hver dag møder verden med energi til at forfølge dine drømme. Derfor vil vi udelukkende benytte os af de ypperste metoder og produkter til, at forskønne og give balance til både krop og sjæl.

Vision

Beauty Akademiet vil udbrede kendskabet til verdens allerbedste hudplejemetoder
og -produkter og synliggøre, hvorfor omhu og exceptionel kvalitet betaler sig. Derigennem vil vi målrettet hjælpe endnu flere mænd og kvinder til at træffe oplyste og velovervejede beslutninger omkring deres individuelle skønhedspleje.

Værdifulde samarbejdspartnere
Beauty Akademiet arbejder med få og udvalgte brands og går altid efter samarbejdspartnere der:

- arbejder med ikke skadelige ingredienser og så vidt muligt naturlige ingredienser.
- udvikler produkter, der er langtidsholdbare i markedet.
- går efter en synlig effekt  på produktniveau.
- er professionelle i deres tilgang og etiske i deres måde, at drive virksomhed på.
- satser på langtidsholdbare samarbejdsrelationer.
- har en bæredygtig code og conduct.

Beauty Akademiet har agentur på:

pHformula

MASQ+

Lily Lolo

Lash Food

 

Beauty Akademiet i tal

Beauty Akademiet har eksisteret siden 1989, hvor Jane Skjelmose åbnede sin første klinik. I 1994 åbnede Jane samtidig agenturvirksomhed, hvorfor klinikken blev solgt fra i år 2000.

Der er 90 tilknyttede skønhedsklinikker i hele Danmark og 10 klinikker drevet af læger/sygeplejersker.

Derudover driver Beauty Akademiet sin egen klinik og uddannelsesakademi – pHformula Academy & Clinic.

5 fast ansatte og 3 fast tilknyttede konsulenter.

I dag har Beauty Akademiet agentur på 4 brands, hvoraf pHformula udgør det største.