behandling

Priser på ansigtsbehandling

Hos The Skin Academy kan du få forskellige ansigtsbehandlinger. Vores behandlinger bliver foretaget med det anerkendte og banebrydende hudplejemærke, pHformula. Alle vores ansigtsbehandlinger fokuserer på din hudens specifikke behov og udfordringer, og bygger din hud op indefra og ud.

Her på siden kan du se en prisoversigt for alle vores behandlinger. Er du i tvivl om, hvilken behandling der egner sig bedst til din hudtype? Læs om de enkelte behandlinger her på siden, eller kom forbi vores klinik og få rådgivning af vores specialister.

The Skin Academy og pHformula 

pHformula er et professionelt hudplejemærke, der kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje. Phformulas produkter er unikke og enormt resultatorienterede – og så passer de til alle hudtyper og -udfordringer. Hvad enten du har fedtet hud, uren hud, akne-udbrud eller måske tør hud, så kan du opnå gode resultater med de rette produkter fra pHformula.  

Læs mere om pHformula-produkterne her.

Ansigtsbehandlinger og priser 

Se vores priser, og book en tid nedenfor.  

pHformula ART 30, 60 og 90 

Vores pHformula ART behandlinger er skræddersyede behandlinger på 30, 60 eller 90 minutters varighed. ART står for “Advanced Resurfacing Treatmens”, hvilket betyder, at ansigtsbehandlingerne sætter ind på alle hudens problemer og genopbygger din hud indefra og ud. Behandlingerne tager nemlig udgangspunkt i effektive og resultatskabende ingredienser, som reparerer og genskaber dine cellers funktioner og giver din hud nyt liv.

Vores ansigtsbehandlinger udføres på din øjenomgivelser, mund, hals og decolleté. Forud for behandlingen foretager vi en grundig analyse af din. På den måde kan vi nemlig udføre en ansigtsbehandling, som passer specifikt til din hud.  

Alle ART-behandlinger kan fungere enkeltstående, men du kan også bestille dem i forbindelse med en række af vores andre behandlinger. Læs om dem herunder, og se priserne på vores samlede pakker i prisoversigten ovenfor. 

pHformula Touch Therapy

Vores Touch Therapy er en holistisk behandlingsform, der bygger på en unik inside-out behandlingsfilosofi. Denne behandlingsform tager udgangspunkt i muskelstimulerende massage, punktvise tryk og lange dybe stræk af ansigtets muskulatur. Alt dette stimulerer nemlig kroppens egen helingsproces. Hvis du ønsker en anti age-behandling, så er Touch Therapy desuden rigtig god. Behandlingen skaber nemlig balance i huden og retter op på fremskredne ældningsprocesser. 

En pHformula Touch Therapy-behandling giver dig en synligt glattere hud, og en hud, der vil genvinde sin vitalitet og få en fornyet, og et friskere udseende.

Vælg pHformula Touch Therapy alene eller sammen med en pHformula ART behandling.

pHformula Hudscanning 

Hudscanneren fra pHformula analyserer og identificerer diverse udfordringer og ændringer i huden. Scanningen giver dig klar besked om din huds tilstand i forhold til: pigmentpletter, porestørrelse, solskader, fugtniveau, ældning, sarthed og andre faktorer, der spiller ind for din huds sundhed og udstråling. 

Vores hudscanning er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende under overfladen, og hudscanningen inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter, din specifikke hud har brug for.

Vælg pHformula hudscanning alene eller sammen med en pHformula ART behandling.

Voksbehandling 

Hos The skin Academy udfører vi voksbehandlinger af dit ben fra knæet og ned eller af hele dit ben inklusiv bikinilinje. Når du bliver vokset hos os, foregår det altid med Phd Safewax. Phd Safewax er markedets mest hygiejniske vokssystem, og den type af voks, der giver dig de allerbedste resultater. 

Behandlingen afsluttes med en fugtgivende bodylotion. 

The Nanoneedling Power Treatment 

Nanoneedling Power Treatment–ansigtsbehandlingen er til dig, der ønsker at igangsætte en effektiv hudfornyelsesproces. Under behandlingen benytter vi små nanonåle af silikone. Med disse prikker vi små mikroskopiske kanaler i din huds overflade. Dette sætter nemlig gang i din huds egen helingsproces og hudfornyelsen.

The Nanoneedling Power Treatment udføres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system. Resultatet ses hurtigt og din hud efterlades forbedret og med fornyet glød.

Vælg mellem 60 eller 90 minutter. (90 minutter indeholder en grundig dybderens).

Microneedling 

Vores Microneedling-behandling er en effektiv behandling, som har til formål at sætte gang i din huds fornyelse. Ved at prikke mange tusinde mikroskopiske huller i din underhud stimuleres hudens kollagenopbygningsprocessen. Når huden perforeres, reagerer den nemlig ved at skabe nyt kollagent væv. Resultatet er en sundere, friskere hud.

OBS: Vælg mellem 60 eller 90 minutter. (90 minutter indeholder en grundig dybderens).

pHformula-hudplejerutine

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >