Anne P: ‘pHformula er
ærligt talt min hellige gral nu, og jeg havde ikke haft den fine hud, jeg har i dag, uden.’

Efter jeg stiftede bekendtskab med pHformula, gik det op for mig, at den fejl jeg begik i min hudpleje var, at jeg ikke lyttede til, hvad min hud havde allermest brug for, men hvad min alder dikterede, jeg burde bruge. 

pHformula er ærligt talt min hellige gral nu, og jeg havde ikke haft den fine hud, jeg har i dag, havde det ikke været for pHformula.”.

Annes favoritprodukt er C.R. recovery

Serummet C.R. recovery har sammen med pHformulas ansigtsbehandlinger fjernet inflammationer og skabt ro og balance i Annes hud. Serummet indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der arbejder i synergi for at reparere og genskabe hudens sundhed samt forebygge fremtidige skader i huden. C.R. recovery styrker hudens naturlige forsvarsmekanismer, hvilket er afgørende for behandlingen af sensitiv hud.

Sine Ginsborg Makeupartist

Jeg har egentligt en ret almindelig hud uden de helt store udfordringer, men pHformulas produkter har styrket min hud og givet den vildt meget glød!

Læs mere >