Conni Lagergreen Schmidt Urban NOtes

Conni Lagergreen Schmidt: ‘pHformula har afhjulpet min hyperpigmentering’

”Jeg har altid haft problemhud. Først var det uren og ujævn hud, og nu er det hyperpigmentering tilsat et drys begyndende fine linjer. Men alt det hjælper pHformula med at udbedre.

Hvis jeg skal nævne et favoritprodukt, så må det være E.X.F.O. cleanse, som altid holder min hud fin, og som jeg har meget svært ved at undvære i min daglige rutine.”

Connis favoritprodukt er E.X.F.O. cleanse

Det multifunktionelle renseprodukt E.X.F.O. cleanse, der giver en klar og glat hud, er et pHformula must-have. Dette cremede renseprodukt fjerner makeup og snavs og efterlader huden ren og gennemfugtet. E.X.F.O. cleanse har overlegne eksfolierende egenskaber og kan også bruges som ansigtsmaske.

Mikkel Braginsky, podcaster og debattør

pHformula er de bedste produkter jeg har brugt - og jeg har været igennem en del.

Læs mere >