Jeanette Hylleborg pHformula

Jeanette Hylleborg: ‘Min hud er den smukkest mulige udgave i forhold til min alder

”pHformula står for mig som et af de mest seriøse og virkningsfulde klinikmærker. Produktlinjen er overskuelig og fokus er 100% på målrettet at løse den enkeltes udfordringer og gøre en reel forskel. Det er ikke ‘one solution fits all’ men intelligente og effektive løsninger, der skaber resultater.

Vi kommer nok heller ikke udenom, at der i dag er en vis prestige i at have en smuk og sund hud. Den er en vigtig del af vores udseende og vores udtryk. Naturlige alderstegn skal vi have lov at have, det vigtigste for mig er en velplejet og fugtmættet hud med en lækker glød. For mig er det vigtigt, at min hudpleje hjælper mig til at have en hud, der er den smukkest mulige udgave i forhold til min alder.

Jeanettes favoritprodukt er VITA C – 24 hours cream

VITA C – 24 hours cream er i samspil  samspil med VITA A – 24 hours cream en potent cocktail, der holder Jeanette Hylleborgs hud så ung som muligt. VITA C er en højkoncentreret C-vitamincreme med overlegne ani-tage-fordele. Vitamin C er essentiel for at forebygge og reducere synlige tegn på ældning og pigmentforandringer i huden. Samtidig har vitamincremen 24 timers fugtgivende egenskaber, der tilfører øjeblikkelig og intensiv fugt.

Anne P

pHformula er ærligt talt min hellige gral nu, og jeg havde ikke haft den fine hud, jeg har i dag, uden.

Læs mere >