Mikkel Braginsky: Jeg kan se tydelige resultater og har uden tvivl fået en uproblematisk hud

pHformula er de bedste produkter jeg har brugt – og jeg har været igennem en del. Jeg kan se tydelige resultater og har uden tvivl fået en uproblematisk hud på grund af det, den får tilført af produkterne.

Jeg oplever, at min hud slapper mere af, den er mindre irriteret og får en anden glød. Jeg var begyndt at få linjer omkring mine øjne – de er faktisk forsvundet i en grad så jeg ikke lægger mærke til dem mere.

Mikkels favoritprodukt er VITA B3 – 24 hours cream

Den højkoncentrerede Vitamin B3-creme forebygger og reducerer rødme, pigmentforandringer og ældning i huden. Ifølge Mikkel er det uden tvivl den bedste ansigtscreme, han har prøvet. Med sine 24 timers fugtgivende egenskaber gennemfugter den øjeblikkeligt huden og lader aktivt ingredienserne arbejde videre resten af dagen. B3 vitamincremen indeholder Niacinamide i receptstyrke, hvilket giver den overlegne anti-age-fordele og er ideel at anvende dagligt og året rundt.

Jeanette Hylleborg pHformula

Jeanette Hylleborg, Blogger

Det er vigtigt for mig, at min hud er den smukkest mulige udgave i forhold til min alder.

Læs mere >