Oliver KESI pHformula

Oliver KESI: ‘Produkterne renser min hud og gør den mere glat.’

pHformula får min hud til at se godt ud og føles godt. Produkterne renser min hud og gør den mere glat. Og så er produkterne nemme at arbejde med.

Mit yndlingsprodukt er fugtsprayen P.O.W.E.R. essence tonic. Jeg ved ikke helt hvorfor. Elsker bare duften og følelsen af den….

KESIs favoritprodukt er P.O.W.E.R. essence tonic 

Den multifunktionelle mist P.O.W.E.R. essence tonice, er beriget med foryngende, fugtgivende ingredienser og efterlader huden fast, gennemfugtet og forfrisket. Naturlige ingredienser tilfører huden fugt og pleje, som forbedrer hudens struktur og glød. Produktet absorberes hurtigt og gør huden klar til at tage imod de efterfølgende plejeprodukter samtidig med, at huden beskyttes mod f.eks. forurening og frie radikaler.

Conni Lagergreen Schmidt, PR-konsulent

'Jeg har altid haft problemhud. Først var det uren og ujævn hud, og nu er det hyperpigmentering tilsat et drys begyndende fine linjer. Men alt det hjælper pHformula med at udbedre.'

Læs mere >