Sine Ginsborg: pHformulas produkter har styrket min hud og givet den vildt meget glød!

”Sund hud er velafbalanceret hud med glød og liv. Som makeupartist og skønhedsekspert har jeg efterhånden prøvet mange forskellige produkter. Med pHformulas produkter får jeg en produktserie, det er super nem at bruge. Jeg er vild med de produkter! De har styrket min hud og skabt balance i den.

Din hud afslører, om du passer på dig selv, og man vil vel altid gerne ligne en, der har overskud. Jeg har egentligt en ret almindelig hud uden de helt store udfordringer, men pHformulas produkter har styrket min hud og givet den vildt meget glød!”

Sines favoritprodukt er E.X.F.O. Cleanse

Den er fantastisk, og jeg føler virkelig, at den, foruden at rense min hud, sørger for at bevare hudens balance. Og så elsker jeg, at den også virker som en maske. Jeg lader den sidde i 10 minutter, før jeg skyller den af, så de naturlige enzymer rigtig kan virke.

Oliver KESI Chambuso Musiker

pHformula får min hud til at se godt ud og føles godt. Produkterne renser min hud og gør den mere glat. Og så er produkterne nemme at arbejde med.

Læs mere >