– Podcastvært bag den populære podcast HANKØN.
Foredragsholder, debattør og coach med speciale i mænd – og samtalen i relationen.

Hvorfor bruger du pHformula?
Det har altid været vigtigt for mig at passe på min krop, og derfor også min hud. Jeg har altid forsøgt at finde de bedste værktøjer til at opnå de bedste resultater.
Jeg synes dog ikke rigtigt, at jeg kunne finde nogle hudprodukter, hvor jeg følte, de egentlig gjorde en synlig forskel for min hud. Jeg har prøvet en del – men synes aldrig det var godt nok i forhold til den hudtype jeg havde.

En veninde foreslog mig at prøve pHformula – og jeg måtte hurtigt konstatere, at jeg kunne se en markant forskel på, hvordan min hud havde det. Mindre rødmende og stresset hud og en tydeligt sundere hud uden små knopper og irritationer.

Hvor længe har du brugt det?
Jeg har været en tilfreds bruger af pHformula siden 2017.

Hvad dit favoritprodukt?
Jeg har faktisk to.
Hydra Serum kombineret med VITA B3 Cremen.