Velkommen til The Skin Academy

– ét besøg hos os gør en synlig forskel i din hud

Hos The Skin Academy kan du få skræddersyede ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke, pHformula. Vores hudspecialister tager hånd om din hud og dens behov. Det gør de blandt andet ved hjælp af en grundig hudanalyse og professionel vejledning om de helt rigtige plejende produkter for dig og din hudtype og -udfordringer.

The Skin Academy i København 

Når du ankommer til vores hudklinik i København, så bliver du hurtigt mødt af vores kompetente og ikke mindst rare personale. Vores arbejde med hud og hudpleje bygger på mange års erfaring og en stor passion for at give vores kunder en smuk, ensartet og sund hud. Det kan vi love dig, hvad enten du kommer med udfordringer som akne og pigmentforandringer, eller hvis du ønsker at booste din huds generelle sundhed. 

Book en ansigtsbehandling hos os, og glæd dig til at se store forandringer i din hud. 

Book skønne ansigtsbehandlinger i vores hudklinik i København 

I hudklinikken i København tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger, som alle foretages af professionelle hudspecialister. Når du booker en tid hos os, kan du blandt andet vælge mellem følgende ansigtsbehandlinger: 

pHformula ART 30, 60 og 90

pHformula ART-behandlinger sætter ind på alle hudens problemer og genopbygger din hud indefra og ud. Denne type ansigtsbehandling tager udgangspunkt i effektive og resultatskabende ingredienser fra hudplejemærket pHformula, som reparerer og genskaber dine cellers funktioner og giver din hud nyt liv.

Når du booker en pHformula ART-behandling hos The Skin Academy, kan du vælge mellem forskellige varigheder: 20, 50 eller 80 minutter. (ART 30, 60 eller ART 90). Uanset hvilken varighed, du vælger, så får du en komplet behandling, der sætter ind på din huds behov og udfordringer. 

pHformula Touch Therapy

Vores Touch Therapy-behandlinger er en holistisk behandlingsform, der ved hjælp af muskelstimulerende massage, punktvise tryk og lange dybe stræk af ansigtets muskulatur stimulerer din krop til at starte en helingsproces. Behandlingen virker utrolig afstressende og er en populær behandlingsform, fordi den igangsætter en utrolig balance i din hud og retter op på dens fremskredne aldringsproces. 

Når du får en pHformula Touch Therapy-behandling, så vil du hurtigt opleve og ikke mindst SE resultaterne. Din hud bliver nemlig både glattere, den genvinder sin vitalitet og så får du øjeblikkeligt en mere strålende og ungdommelig glød. 

Vælg mellem en enkeltstående pHformula Touch Therapy-behandling eller book en tid, hvor du ligeledes får en pHformula ART-ansigtsbehandling. 

Microneedling-behandling

Microneedling er en effektiv behandlingsform, der sætter gang i din huds fornyelse. Under behandlingen får du prikket mange tusinde mikroskopiske huller i din underhud – dette gør vi, så din hud kan starte en kollagenopbygningsproces. Når huden perforeres, reagerer den nemlig ved at skabe nyt kollagent væv. 

Microneedling er en fantastisk behandling, som blandt andet: 

  • Booster dit niveau af kollagen og elastin 
  • Skaber synlige forbedringer af vævet og hudens struktur og pigmentering 
  • Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker 
  • Mindsker forekomsten af fine linjer og rynker
  • Reducerer forstørrede og grove porer 
  • Øger din huds evne til at absorbere produkter

Vælg mellem 50 eller 80 minutter.     

pHformula: Effektivt, professionelt og helt fantastisk 

Hos The Skin Academy forhandler vi pHformula.  Produkterne fra pHformula kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje, og er baseret på principperne bag regenerativ medicin, som går ud på, at din huds inaktive celler erstattes med nye, så huden på den måde stimuleres til at regenerere sig selv. 

pHformula er unikke, resultatorienterede produkter, der passer til alle hudtyper og -udfordringer. Produkterne reparerer beskadiget hud, genopretter balancen og opretholder din huds sundhed. Så kom forbi vores klinik, og få rådgivning af vores specialister. 

Kontakt vores hudklinik i København

Har du lyst til at forkæle dig selv med en skønhedsbehandling i professionelle hænder? Book en tid til din foretrukne behandling hos The Skin Academy her på siden. Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Hos The Skin Academy bestræber vi os på at være den bedste hudklinik i Danmark. Så ring os op, eller kom ind i klinikken på Østerbro. Vi glæder os til at give dig og din hud en skøn og god behandling. 

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >