Velkommen til vores univers af resultatskabende hudplejeprodukter og behandlinger

Vi er blandt Danmarks førende distributører af professionelle skønhedsprodukter og arbejder målrettet på at udbrede kendskabet til de bedste og mest effektive hudplejemetoder og nicheprodukter.

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.
Vores brands er håndplukkede og har alle en særlig historie på hjerte.

En historie om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Beauty Akademiet ApS blev stiftet i 1994 af kosmetolog og hudspecialist Jane Varto Skjelmose.

I 2015 åbnede The Skin Academy på Østerbro i København – vores smukke klinik og showroom, hvor vi tilbyder behandlinger og hvert år uddanner, træner og efteruddanner mere end 100 kosmetologer og hudspecialister fra hele landet.

”Hos Beauty Akademiet sætter vi en ære i at opdage og distribuere professionelle nicheprodukter, der har en særlig historie på hjerte og kan skabe unikke resultater i huden…”.

Jane Varto, stifter og indehaver

Jane er Beauty Akademiets CEO og founder. I tæt dialog med pHformula er hun sparringspartner i udviklingen af nye hudplejeprodukter.

Jane er kendt som en af skønhedsbranchens mest visionære og nytænkende kræfter med sin forståelse for produktudvikling, virkningsfulde ingredienser og metoder inden for ansigtspleje. Og så finder hun stadig tid til at møde sine klienter og lave behandlinger.

Om sit job siger Jane:

At være kreativ, få nye idéer og udvikle nye produkter og behandlinger, gør mig glad. Det er dejligt og helt fantastisk at arbejde med og udbrede kendskab til produkter, der reelt gør en forskel. Og selv om om jeg er chef, sætter jeg pris på muligheden for stadig at være på gulvet og behandle vores kunders hud.

Janes favoritprodukt

C.R. recovery fra pHformula. Hver gang jeg bruger lige netop dette produkt, føles det som at få et kæmpe kram. Og alle har brug for et kram.

Teamet bag

Henriette Heiberg Vinther

Daglig leder

Henriette fungerer som personlig assistent for Jane, Beauty Akademiets CEO, og griber alle de bolde, hun kaster op i luften. Henriette er daglig leder af Beauty Akademiets medarbejdere, og så rejser hun også verden rundt for at finde spændende hudplejenyheder.

Om sit job siger Henriette:

Jeg elsker, at vi er i konstant udvikling. Det gør mig stolt – og jeg ved, vi fortsætter med at udvikle og forbedre os selv og vores produkter. Det gør mig glad, at jeg kan arbejde med min passion hver dag. Og jeg elsker den positive og altid gode stemning mellem mine meget dygtige kollegaer. 

Henriettes favoritprodukt

Secret Strips er min yndlings. De burde hedde mirakel-strips. Teknologien bag disse strips er så spændende, og aldrig har jeg prøvet et produkt, som fylder min hud med så meget fugt og forfiner strukturen med et øjeblikkeligt og langsigtet resultat.

Karoline Høyer Uhrbrand

Ansvarlig pHformula specialist & underviser

Karoline har et bredt kendskab til alle Beauty Akademiets produkter – helt ned til det mindste molekyle – for at kunne rådgive vores kunder og undervisere.

Om sit job siger Karoline:

I skønhedsbranchen er der konstant en udvikling. Man skal være omstillingsparat og på forkant for at følge med, og det gør branchen interessant at være i hver dag. Vi er et passioneret og struktureret team, og det giver en topmotiveret arbejdsplads, hvor alle gør deres ypperste for at nå hen til et samlet mål. 

Karolines favoritprodukt 

V.I.T.A. A Creme fra pHformula. Det er antiage på celleniveau. Et power cosmeceutical. Den er pakket med power-ingredienser, der stimulerer huden på celleniveau, samtidig med at den forbedrer hudens barrierefunktion.

Rie Lønberg

pHformula specialist, behandler & underviser

Rie varetager den daglige ledelse af klinikken, og udfører behandlinger på klienter. Hun underviser og inspirerer pHformula forhandlere i produkter og behandlinger.
 

Om sit job siger Rie:

Det bedste ved mit arbejde er mine helt fantastiske og altid støttende kolleger. For mig er pHformula ikke bare skønhedsprodukter. For mig er pHformula nøglen til sund, harmonisk og velfungerende hud, der kan forandre folks liv. Det er den ultimative glæde for mig at hjælpe klienter, der henvender sig til mig med problematisk hud, at følge dem uge for uge og opleve, hvorledes deres hud hurtigt forbedrer sig.

Ries favoritprodukt

M.E.L.A. recovery fra pHformula. Man vælger det som udgangspunkt for hyperpigmentering. Jeg har ikke hyperpigmentering, men prøvede det selv i en periode for at lære produktet bedre at kende. Jeg må sige, at jeg blev mere end overrasket over, hvorledes det beroliger, fylder min hud med fugt, giver udstråling og ikke mindst forbedrer min huds struktur.

Lise-Lotte Molise Falk

pHformula specialist & behandler

Liselotte laver skræddersyede behandlinger til Beauty Akademiets klienter og sørger for, at de går fra klinikken med den nødvendige viden om pHformulas produkter.

Om sit job siger Liselotte:

Det gør mig glad at opnå gode resultater med behandlingerne. At være med til at gøre en forskel for mennesker og tale med dem og gå på opdagelse i, hvor og hvordan jeg kan hjælpe dem. Det bedste ved mit job er kollegerne, miljøet og helt klart, at pHformulas produkter har egenskaber, der er spændende og tilfredsstillende på grund af de resultater, de skaber for huden. 

Liselottes favoritprodukt

P.O.S.T. recovery fra pHformula. Et produkt, der kan stå alene på mange måder. Det er et produkt,  jeg vender tilbage til, fordi det giver min hud så meget fugt, får den til at shine og til at fremstå glat og balanceret. Og det giver den perfekte base under makeup.

Anna Blom Hindskov

pHformula specialist & kundeansvarlig

Anna besøger og servicerer Beauty Akademiets kunder og sørger for, at pHformula er repræsenteret optimalt ude i klinikkerne. Hun afholder også events hos klinikkerne og underviser deres personale, så de er opdaterede på den nyeste viden.

Om sit job siger Anna:

Det bedste er at være en del af et fantastisk team. Jeg elsker, at der mange forskellige opgaver, oplevelser, udfordringer og en masse kreativitet og nørderi i jobbet. Jeg lærer hele tiden en masse, og det er virkeligt spændende at være en del af en virksomhed i vækst. Jeg er dybt fascineret af hudens anatomi og de resultater, vi kan skabe med hudpleje.

Annas yndlingsprodukt

A.C.T.I.V.E. formula fra pHformula. Det er fyldt med en masse aktive ingredienser, som sørger for, at celleaktiviteten altid er god. Det er altafgørende for om huden er i balance. Det skaber resultater for alle hudproblematikker og hudtyper, og så er det samtidig en syrebehandling, du selv kan udføre derhjemme, og som gør en kæmpe forskel for huden.

May Skov Andersen

Bogholder

Det er May, der holder styr på regnskabet og modtager og ekspederer kundeordrer.

Om sit job siger May: 

Det bedste ved at arbejde hos Beauty Akademiet er, at ingen dage er ens. Jeg har dejlige arbejdsopgaver og skønne kollegaer.

Mays favoritprodukt

E.X.F.O. cleanse. Den er utroligt blød og dejlig at arbejde med. Og så fungerer den både som øjenmakeup-fjerner og som cleanser og efterlader huden dejlig blød og smidig.

 

Lars Andersen

Lageransvarlig

Lars holder styr på lageret, modtager varer foruden at pakke dagens ordrer og sende dem afsted til kunderne. 

Om sit job siger Lars:

Vores gode sammenhold og vores evne til at arbejde sammen hos Beauty Akademiet gør mig glad. Og at se, at det vi arbejder med, har en super effekt på vores kunder.

Lars’ favoritprodukt

Liquid Life Boost. Det er en drik, der booster huden på en fantastisk måde. Over længere tid mærker man virkelig en forandring. Bl.a er mit hår blevet meget mere kraftigt.