Vores behandlinger –

Udføres på vores smukke klinik på Østerbro

I klinikken tilbyder vi ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula.
pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede behandlinger på 30, 60 eller 90 minutter.

ART-behandlingerne er enkle og resultatskabende ansigtsbehandlinger, der altid har dine ønsker og DIN HUDS unikke behov i fokus. Uanset om du vælger en behandling på 30, 60 eller 90 minutter, får du en komplet behandling. En behandling, der sætter ind på alle hudens behov og udfordringer og bygger din hud op indefra og ud.

Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser reparerer og genskaber behandlingerne dine cellers funktioner og giver huden nyt liv.
Indholdet og styrken i din behandling sammensættes af din pHformula-specialist og tilpasses din huds behov.

pHformula ART arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.
En ART-behandling kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Kontakt klinikken på klinik@beautyakademiet.dk

Behandlinger

PHFORMULA ART 30, 60 og 90

pHformula ART arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.  

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende. 

Din pHformula-behandling skræddersyes altid efter din huds unikke behov og kan derfor variere fra gang til gang. Behandlingen sammensættes med og uden dybderens; med og uden massage og har altid fokus på at tilføre din hud de mest optimale ingredienser. Du skal derfor kun beslutte, hvor lang en behandling du ønsker.

ART-behandlingerne kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Vælg mellem 30, 60 eller 90 minutter (90 minutter indeholder dybderens)

NYHED - Microneedling behandling

Microneedling er en hudplejebehandling, der går ind og sætter gang i hudfornyelsen. Med meget små nåle af aluminium bliver der skabt mikroskopiske kanaler i huden, hvilket stimulerer hudens naturlige kollagen og elastin produktion. Kort fortalt, bruger vi hudens egen forsvarsmekanisme til at hele sig selv, og til at give dig den smukkeste hud. Det er en sikker og nærmest smertefri behandling.

Fordelene ved Microneedling:

  • Booster kollagen og elastin
  • Fornyer og genskaber huden
  • Forbedring af vævet og overfladens struktur og pigmentering
  • Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker
  • Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker
  • Reducerer forstørrede porer
  • Øger absorberingen af produkter gennem huden

Vælg mellem 60 eller 90 minutter ( 90 minutter indeholder dybderens)

NYHED - THE NANONEEDLING POWER TREATMENT

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laves der mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres.

Behandlingen kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system, så der er dobbelt op på effektivitet, og resultatet er, en fin og forbedret hud, der ses hurtigt, og den fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen.

THE NANONEEDLING POWER TREATMENT anbefales til fine linjer/rynker, ældet og slap hud, store porre, Hyperpigmentering, forfine strukturen og booste huden med glød og power.

Behandlingen kan bookes som en pHformula ART 60 eller 90 minutter. (90 minutter indeholder dybderens)      

pHformula TOUCH THERAPY

Touch Therapy er en holistisk behandlingsform, der bygger på en unik inside-out behandlingsfilosofi.

Ved hjælp af muskelstimulerende massage, punktvise tryk og lange dybe stræk af ansigtets muskulatur stimuleres kroppens egen helingsproces. Udover at afstresse og forbedre det generelle velvære, skaber Touch Therapy balance i kroppen og retter op på fremskredne ældningsprocesser. Resultatet i huden viser sig med øjeblikkelig effekt under og efter behandlingen. Huden bliver synligt glattere, den genvinder sin vitalitet og får øjeblikkelig en fornyet, strålende og mere ungdommelig udstråling.

I behandlingen anvendes pHformulas P.U.R.E. rosehip oil. Olien tilfører huden et boost af revitaliserende antioxidanter og vitaminer (Beta-karoten, vitamin C og E). Hybenolien fremmer cellernes regenerering og styrker hudens sundhed, giver den smukkeste glød og forbedrer oplevelsen og resultatet af ansigtsbehandlingen.

Behandlingen målrettes udfordringer inden for: ældning, urenheder (akne), hyperpigmentering & sart hud (rosacea).

*Touch Therapy kan bookes separat eller indgå som en del af en pHformula ART 60 eller 90 minutter. (90 minutter indeholder dybderens)

pHformula HUDSCANNING – lær din hud at kende under overfladen

Hudscanneren fra pHformula analyserer og identificerer udfordringer og ændringer i huden, og giver dig klar besked om din huds tilstand i forhold til: Pigmentpletter, porestørrelse, solskader, fugtniveau, ældning, sarthed mv. Hudscanningen er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende under overfladen og inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter netop din hud har brug for.

*Hudscanningen kan bookes separat (20 min.) eller i forbindelse med en pHformula ART  60 eller 90 min. 

PHFORMULA HUDPLEJESHOPPER

Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller produkt din hud har brug for, bør du afsætte en halv time i selskab med en af vores dygtige hudspecialister.

Du får foretaget en hudanalyse, og ud fra din hudtype rådgives du om ingredienser, produkter og et evt. behandlingsforløb.

PSSST: Har du et arsenal af cremer, serummer og renseprodukter stående på hylden derhjemme? Så tag dem med, og få vores ærlige vurdering af, hvilke produkter du trygt kan fortsætte med at bruge, og hvilke du med fordel kan forære din veninde

Denne ydelse er gratis

VOKSBEHANDLING - 100 % hygiejnisk

Vi tilbyder voksbehandling med phd safewax. Phd Safewax er for dig, der foretrækker en voksbehandling, hvor hygiejne og sikkerhed er i top. Du kan booke til ½ eller helt ben incl. bikinilinje.

TOUCH UP – vipper og bryn

Få flotte bryn og vipper. Vi retter og farver dine bryn og vipper.

Læs mere om klinikken

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en oplevelse

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.