Ansigtsbehandling i København
– i flotte eksklusive lokaler på Østerbro

Velkommen hos The Skin Academy.
I vores klinik tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke
pHformula. Alle vores ansigtsbehandlinger bliver særligt skræddersyet til at passe bedst til netop din hud.

Om pHformula 

pHformula er markedets mest innovative, effektive og resultatskabende hudplejemærke. Ved hjælp af et helt unikt syretransportsystem og de helt rette ingredienser reparerer og genskaber pHformula dine cellers funktioner og giver din hud nyt liv. 

pHformula kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje og er baseret på principperne bag regenerativ medicin, som betyder, at din huds inaktive celler erstattes med nye celler. På den måde stimuleres din hud til at regenerere sig selv. 

Vores pHformula ART-behandlinger arbejder målrettet på blandt andet ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og uren hud – alt afhængigt af hvad din huds udfordringer er.
Resultatet af en behandling er en hud i ro og balance. Ganske enkelt. En hud med fornyet udstråling og glød. Og ikke mindst en mere ensartet hudtone, et sundere, friskere og yngre udseende.
Lyder det som noget for dig?
Læs mere om vores behandlinger nedenfor.  

Er du i tvivl, hvilken behandling du skal vælge, så vælger du bare en pHformula ART 60, (50 minutters behandling) og så finder du – i samarbejde med din kosmetolog – ud af, hvilken behandling der er bedst for dig. 

Book en professionel ansigtsbehandling i København 

Vores ansigtsbehandlinger er enkle og resultatorienterede behandlinger, der altid har dine ønsker og din huds unikke behov i fokus. Behandlingerne passer til alle hudtyper, og uanset hvilken behandling du vælger, er du selvfølgelig i meget kompetente hænder. Alle behandlinger foretages nemlig af professionelle hudspecialister, der har stor erfaring med forskellige hudproblemer. 

pHformula ART 30, 60 og 90 

Vores pHformula ART-behandlinger arbejder målrettet på at booste din hud. Behandlingerne forfiner huden i hele ansigtet og giver den et ensartet resultat. 

Der kan nemlig være mange grunde til at vælge en pHformula ART-behandling. Måske har du trist hud og ønsker at få mere glød? Eller måske har du akne, uren hud eller hudproblemer? Hvad enten du vil have strammet din hud op, har hudproblemer eller blot ønsker at booste din huds velvære, så er vores pHformula ART-behandlinger helt sikkert en god løsning for dig. 

Har du lyst til en pHformula ART-behandling?
Vælg mellem: 

 • pHformula ART 30 (20 minutter)
 • pHformula ART 60 (50 minutter) 
 • pHformula ART 90 (80 minutter)

Uanset om du vælger 20, 50 eller 80 minutter, får du en komplet behandling, der sætter ind på din huds behov og udfordringer. 

Inden behandlingen foretager vi en grundig hudanalyse. På den måde kan vi skræddersy behandlingen, så den passer specifikt til din hud. Alle ART-behandlinger kan fungere enkeltstående, men du kan også bestille et helt behandlingsforløb, hvis du ønsker en regelmæssig ansigtsbehandling. 

Microneedling

Microneedling er en hudplejebehandling, der har til formål at sætte gang i din huds fornyelse. Ved at prikke mange tusinde mikroskopiske huller i din underhud stimuleres hudens kollagenopbygningsprocessen. Når huden perforeres, reagerer den nemlig ved at skabe nyt kollagent væv. Alle mennesker har kollagent væv, men tykkelsen af laget bliver mindre i takt med alderen. Den faldende produktion af kollagen er også en af årsagerne til, at du får rynker og fine linjer med alderen. 

Microneedling er en fantastisk og effektiv behandling af flere årsager. Blandt andet fordi: 

 • Microneedling booster dit niveau af kollagen og elastin 
 • Behandlingen skaber forbedringer af vævet, overfladens struktur og pigmentering 
 • Den reducerer forekomsten af aknear, dybe ar og strækmærker 
 • Behandlingen mindsker forekomsten af fine linjer og rynker
 • Den reducerer forstørrede og grove porer 
 • Den efterlader din hud fornyet og genskabt  
 • Microneedling øger absorberingen af produkter gennem huden 

Book tid til microneedling hos Beauty Akademiet, og opnå signifikante forbedringer på din hud.

OBS: Vælg mellem 50 eller 80 minutter.     

Læs mere om microneedling her. 

The Nanoneedling Power Treatment 

Vores Nanoneedling Power Treatment er til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone laves der mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces og hudfornyelsen.

Behandlingen kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system. Resultatet ses hurtigt, og din hud efterlades fin og forbedret. Og så fortsætter den faktisk med at stimuleres og bedre huden i op til 10 uger efter behandlingen.

Vi anbefaler især vores Nanoneedling Power Treatment, hvis du bl.a. har fine linjer, rynker, ældet og slap hud, store porer og hyperpigmentering. Men behandlingen er god for alle, idet den forfiner din huds struktur og booster den med glød og power. 

OBS: Vælg mellem 50 eller 80 minutter.     

pHformula Touch Therapy 

Trænger din hud til muskelstimulerende massage?
Vores Touch Therapy er en holistisk behandlingsform, der bygger på en unik inside-out behandlingsfilosofi.

Ved hjælp af muskelstimulerende massage, punktvise tryk og lange dybe stræk af ansigtets muskulatur stimuleres kroppens egen helingsproces. Udover at afstresse og forbedre det generelle velvære, så skaber Touch Therapy balance i kroppen og retter op på fremskredne ældningsprocesser.
Resultatet i huden viser sig med øjeblikkelig effekt under og efter behandlingen. Huden bliver synligt glattere, den genvinder sin vitalitet og får øjeblikkelig en fornyet, strålende og mere ungdommelig udstråling.

Til behandlingen anvender vi
pHformula P.U.R.E. rosehip oil.
Olien tilfører huden et boost af revitaliserende antioxidanter og vitaminer (Beta-karoten, vitamin C og E). Hybenolien fremmer cellernes regenerering og styrker hudens sundhed, giver den smukkeste glød og forbedrer oplevelsen og resultatet af ansigtsbehandlingen.

OBS: Touch Therapy kan bookes separat eller indgå som en del af en pHformula ART 60 eller ART 90. 

pHformula hudscanning  

Vores hudscanning fra pHformula analyserer og identificerer udfordringer og ændringer i huden og giver dig besked om din huds tilstand i forhold til blandt andet pigmentpletter, porestørrelse, solskader, fugtniveau, ældning, sarthed med videre.

Hudscanningen er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende under overfladen, og scanningen inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter din specifikke hud har brug for.

Behandlinger

PHFORMULA ART 30, 60 og 90

pHformula ART arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.  

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende. 

Din pHformula-behandling skræddersyes altid efter din huds unikke behov og kan derfor variere fra gang til gang. Behandlingen sammensættes med og uden dybderens; med og uden massage og har altid fokus på at tilføre din hud de mest optimale ingredienser. Du skal derfor kun beslutte, hvor lang en behandling du ønsker.

ART-behandlingerne kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

Vælg mellem 20, 50 eller 80 minutter 

NYHED - Microneedling behandling

Microneedling er en hudplejebehandling, der går ind og sætter gang i hudfornyelsen. Med meget små nåle af aluminium bliver der skabt mikroskopiske kanaler i huden, hvilket stimulerer hudens naturlige kollagen og elastin produktion. Kort fortalt, bruger vi hudens egen forsvarsmekanisme til at hele sig selv, og til at give dig den smukkeste hud. Det er en sikker og nærmest smertefri behandling.

Fordelene ved Microneedling:

 • Booster kollagen og elastin
 • Fornyer og genskaber huden
 • Forbedring af vævet og overfladens struktur og pigmentering
 • Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker
 • Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker
 • Reducerer forstørrede porer
 • Øger absorberingen af produkter gennem huden

Vælg mellem 50 eller 80 minutter 

NYHED - THE NANONEEDLING POWER TREATMENT

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laves der mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres.

Behandlingen kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system, så der er dobbelt op på effektivitet, og resultatet er, en fin og forbedret hud, der ses hurtigt, og den fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen.

THE NANONEEDLING POWER TREATMENT anbefales til fine linjer/rynker, ældet og slap hud, store porre, Hyperpigmentering, forfine strukturen og booste huden med glød og power.

Behandlingen kan bookes som en pHformula ART 60 eller ART 90.

pHformula TOUCH THERAPY

Touch Therapy er en holistisk behandlingsform, der bygger på en unik inside-out behandlingsfilosofi.

Ved hjælp af muskelstimulerende massage, punktvise tryk og lange dybe stræk af ansigtets muskulatur stimuleres kroppens egen helingsproces. Udover at afstresse og forbedre det generelle velvære, skaber Touch Therapy balance i kroppen og retter op på fremskredne ældningsprocesser. Resultatet i huden viser sig med øjeblikkelig effekt under og efter behandlingen. Huden bliver synligt glattere, den genvinder sin vitalitet og får øjeblikkelig en fornyet, strålende og mere ungdommelig udstråling.

I behandlingen anvendes pHformulas P.U.R.E. rosehip oil. Olien tilfører huden et boost af revitaliserende antioxidanter og vitaminer (Beta-karoten, vitamin C og E). Hybenolien fremmer cellernes regenerering og styrker hudens sundhed, giver den smukkeste glød og forbedrer oplevelsen og resultatet af ansigtsbehandlingen.

Behandlingen målrettes udfordringer inden for: ældning, urenheder (akne), hyperpigmentering & sart hud (rosacea).

*Touch Therapy kan bookes separat eller indgå som en del af en pHformula ART 60 eller ART 90. 

pHformula HUDSCANNING – lær din hud at kende under overfladen

Hudscanneren fra pHformula analyserer og identificerer udfordringer og ændringer i huden, og giver dig klar besked om din huds tilstand i forhold til: Pigmentpletter, porestørrelse, solskader, fugtniveau, ældning, sarthed mv. Hudscanningen er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende under overfladen og inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter netop din hud har brug for.

*Hudscanningen kan bookes separat (20 min.) eller i forbindelse med en pHformula ART  60 eller ART 90. 

PHFORMULA HUDPLEJESHOPPER

Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller produkt din hud har brug for, bør du afsætte en halv time i selskab med en af vores dygtige hudspecialister.

Du får foretaget en hudanalyse, og ud fra din hudtype rådgives du om ingredienser, produkter og et evt. behandlingsforløb.

PSSST: Har du et arsenal af cremer, serummer og renseprodukter stående på hylden derhjemme? Så tag dem med, og få vores ærlige vurdering af, hvilke produkter du trygt kan fortsætte med at bruge, og hvilke du med fordel kan forære din veninde

Denne ydelse er gratis

VOKSBEHANDLING - 100 % hygiejnisk

Vi tilbyder voksbehandling med phd safewax. Phd Safewax er for dig, der foretrækker en voksbehandling, hvor hygiejne og sikkerhed er i top. Du kan booke til ½ eller helt ben incl. bikinilinje.

TOUCH UP – vipper og bryn

Få flotte bryn og vipper. Vi retter og farver dine bryn og vipper.

Læs mere om klinikken

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en oplevelse

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.