behandling

Ansigtsbehandling i København

pHformula ART 

The Skin Academy er din skønhedsklinik i København. I vores klinik tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula. Vi skræddersyer altid vores behandlinger, så de passer bedst til netop din hud. Her på siden kan du læse mere om vores behandlinger pHformula ART. 

[BOOK HER]

Opnå synlige resultater med pHformula skin-resurfacing 

Vores pHformula ART-behandlinger arbejder målrettet på at gøre din hud sund og fin. En ART behandling ensartet og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelser, munden og hals/décolleté. 

Der er mange gode grunde til at vælge en pHformula ART-behandling. Måske har du trist hud og ønsker at få mere glød? Måske kæmper du med akne, uren hud eller andre hudproblemer? Hvad enten du vil have strammet din hud op, har specifikke udfordringer med din hud eller blot ønsker at booste din huds velvære, så er vores pHformula ART-behandlinger helt sikkert en god løsning for dig. 

Behandlingerne genskaber dine cellers funktioner og giver din hud nyt liv. Specifikt arbejder vores pHformula ART-behandling på blandt andet: 

  • Ældningstegn 
  • Sarthed
  • Pigmentpletter
  • Solskader
  • Akne og urenheder 

pHformula ART-behandlinger

pHformula ART er skræddersyede ansigtsbehandlinger af enten 30, 60 eller 90 minutters varighed. Vores ART-behandlinger er enkle men utrolig resultatorienterede ansigtsbehandlinger, og så tager de altid udgangspunkt i din huds specifikke udfordringer og behov. Så uanset om du vælger en behandling på 30, 60 eller 90 minutter, så får du en komplet behandling, som sætter ind på alle hudens udfordringer. Behandlingen bygger din hud op indefra og ud. 

Vi bruger markedets allerbedste, mest innovative, effektive og resultatorienterede ingredienser, som hver og en går ind og reparerer og genskaber dine cellers funktioner, så de kan give nyt liv til din hud. 

Inden pHformula ART-behandlingen foretager vi en grundig hudanalyse. På den måde kan vi skræddersy behandlingen, så den passer specifikt til din hud.  

pHformula ART 30 min

Behandlingen på 30 minutter indeholder en hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling/eksfoliering, (dybderens*), målrettet valg af korrigerende syre, en afsluttende ansigtspleje.  

En pHformula ART behandling på 30 minutter anbefaler vi ofte til den travle kvinde/mand eller til en teenager med uren hud. 

pHformula ART 60 min

Vores pHformula ART på 60 minutter indeholder en hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling/eksfoliering, dybderens, korrigerende syre, rensende eller fugtgivende specialmaske, en afsluttende ansigtspleje. Hertil også retning af bryn, hvis ønsket. 

pHformula ART på 60 minutter anbefaler vi altid som førstegangsbehandling.

pHformula ART 90 min 

Den lange pHformula ART på 90 minutter indeholder en hudanalyse, dobbelt afrensning, peeling/eksfoliering, dybderens,, flere ansigtsmasker, ansigts -og décolleté-massage og en afsluttende ansigtspleje. Her kan du ligeledes få rettet bryn, hvis ønsket. 

* Behandlingen indeholder desuden en speciel hans- og décolletébehandling med hudopstrammende syrer. 

En ART-behandling kan både være enkeltstående og den kan indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb. Tag en snak med en af vores hudspecialister i klinikken. Så finder vi sammen den bedste løsning for dig og din hud. 

Om pHformula og deres hudpleje  

pHformula er markedets mest innovative, effektive og resultatskabende hudplejemærke. pHformula kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje og er baseret på principperne bag det der hedder regenerativ medicin, hvilket betyder, at din huds inaktive celler erstattes med nye celler. På den måde stimuleres din hud nemlig til at regenerere sig selv. 

Foruden vores unikke ansigtsbehandlinger, så forhandler vi også forskellige hudplejeserier fra pHformula. De fungerer rigtig godt i samspil med ansigtsbehandlingen, som du får hos os. Produkterne fra pHformula er skabt af professionelle dermatologer, som er anerkendte for deres innovative forskning i dermatologisk hudpleje. Hudplejen egner sig til forskellige hudproblemer. For eksempel problematikker som akne-udbrud, tilstoppede porer eller hud i for tidlig aldring. 

Overordnet fokuserer pHformula på fire forskellige områder, nemlig: moden hud, hyperpigmentering, uren hud (for eksempel akne, uren eller fedtet hud) og kronisk rødme (for eksempel karsprængninger og rosacea) 

  • A.G.E.: Disse produkter produkter egner sig til den modne hud, ældet eller for tidlig ældet hud. Hvis din hud viser begyndende linjer og rynker, så er det sandsynligvis også disse produkter, du skal hav fast i

 

  • M.E.L.A.: Produkterne fokuserer på hyperpigmentering i huden. Pigmentskjolder kan blandt andet fremprovokeres af for meget soldyrkelse og hormonelle forandringer

 

  • A.C.N.E.: Produkterne i denne kategori er for dig, der har problemer med akne, fedtet hud eller problemer som forstørrede og grove porer

 

  • C.R.: Hvis du har tendens til rødme eller har karsprængninger og rosacea, så er produkterne i kategorien C.R. ideelle for dig. Produkterne er nemlig beroligende og har gode, dulmende ingredienser 

Book en HUDPLEJESHOPPER,
så hjælper vi dig med at finde de rigtige produkter til dig. 

Besøg vores skønhedsklinik The skin Academy 

Trænger din hud til en kærlig behandling? Når du ankommer til vores skønhedsklinik i København, så bliver du mødt af vores kompetente og imødekommende personale. Vores arbejde med hud og hudpleje bygger på mange års erfaring og en stor passion for at give vores kunder en smuk, ensartet og sund hud. Så hvad enten du kommer ned i klinikken med udfordringer som akne og pigmentforandringer, eller hvis du ønsker at booste din huds generelle sundhed, er du i meget trygge hænder hos os.

Book en ansigtsbehandling hos os, og glæd dig til at se store forandringer i din hud. 

 

dermabrasion with brush

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >