Professional ampoules 2-pHformula

Gavekort til ansigtsbehandling

Kender du en, der trænger til at blive forkælet? Et gavekort til en ansigtsbehandling er en skøn gave at give. Både til sig selv men også til én man holder af. 

Et gavekort til en af vores ansigtsbehandlinger er en skøn og unik måde at sende lidt forkælelse og velvære i en særlig persons retning. Vores gavekort bringer stor glæde, og kan bruges af både unge piger, der kan problemer med akne eller andre hudlidelser, såvel som af de mere modne kvinder, der trænger til at gøre noget godt for sin hud.

Vælg den rette ansigtsbehandling 

Gavekort er populære gaver at give, og med et gavekort til vores klinik, The Skin Academy, kan modtageren frit vælge mellem et udvalg af gode og ikke mindst virksomme behandlinger. I vores udvalg af behandlinger finder du blandt andet:  

  • pHformula ART 30, 60 eller 90 minutter 
  • Microneedling 
  • The Nanoneedling Power Treatment 
  • pHformula Touch Therapy 
  • pHformula hudscanning 

Vores ansigtsbehandlinger er enkle og resultatorienterede behandlinger, der altid har dine ønsker og din huds unikke behov i fokus. Vores ansigtsbehandlinger passer til alle hudtyper, og uanset hvilken behandling dit gavekort skal bruges på, så er du i meget kompetente hænder. Alle behandlinger foretages af professionelle hudspecialister, der har stor erfaring med forskellige hudproblemer. 

Ansigtsbehandlinger med pHformula

Alle vores ansigtsbehandlinger foretages med hudplejemærket pHformula. pHformula er et banebrydende hudplejemærke, der består af nøje udvalgte ingredienser. Produkterne fra pHformula kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje, og er baseret på principperne bag regenerativ medicin. Regenerativ medicin betyder
– lidt forenklet –, at din huds inaktive celler erstattes med nye, så din hud stimuleres til at regenerere sig selv. 

Køb et gavekort til en ansigtsbehandling hos The Skin Academy

Vil du købe et gavekort til vores skønhedsklinik i København? Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores gavekort, pHformula eller nogle af vores behandlinger. Du kan finde vores kontaktinformation her. 

Gavekort

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >