model - øjenbryn

Farvning af bryn i København

Hos the Skin Academy kan du få forskellige ansigtsbehandlinger. Alle vores behandlinger tager udgangspunkt i dine ønsker og din huds specifikke behov. Ved at skræddersy vores behandlinger sikrer vi dig nemlig de allerbedste resultater. 

Når du træder ind på vores skønhedsklinik i København, er det første, du møder, vores imødekommende personale. Vores arbejde med hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og selvfølgelig en stor passion for at give vores kunder en smukkere hud og resultater, de bliver glade og tilfredse med. Hos The Skin Academy er du med andre ord i meget professionelle og trygge hænder. 

Book en professionel farvning hos os, og glæd dig til at se og mærke forskellen på din huds sundhed. 

Farvning af bryn: Få markerede velformede bryn 

Ønsker du mørkere og mere markerede øjenbryn? Farvede øjenbryn er en nem og effektiv måde at give dit ansigt lidt mere karakter. Det er dog vigtigt, at du vælger en farve, der passer til dig og din hudtone. Hvis du aldrig har prøvet at få farvet dine øjenbryn før, anbefaler vi, at du starter med en tone, der ikke er alt for mørk. På den måde undgår du at få for “hårde” øjenbryn, hvor det tydeligt ses, at de er farvede. 

Foruden farvning tilbyder vi selvfølgelig også retning af dine bryn. Retning af bryn foretages med pincet eller med voks – det er op til dig, hvad du foretrækker.  

Vi hjælper dig selvfølgelig med at tage stilling til, hvilken farve, tone og form på dine bryn, der vil klæde dit ansigt allerbedst. 

Vippe- og brynbehandlinger i københavn 

 

Kom forbi The Skin Academy i København, hvis dine vipper eller bryn trænger til en kærlig behandling. Her kan du nyde en god behandling af vores dygtige kosmetologer. Vi tilbyder følgende vippe- og brynbehandlinger: 

  • Farvning af bryn inklusiv retning 
  • Farvning af vipper 
  • Farvning af vipper og bryn inklusiv retning 


Er du på udkig efter en ansigtsbehandling? Vores ansigtsbehandlinger passer til alle hudtyper og udføres på dine øjenomgivelser, mund, hals og decolleté. Inden behandlingen foretager vi en grundig hudanalyse. På den måde kan vi skræddersy behandlingen, så den passer specifikt til din hud. Læs om vores behandlinger, og find priserne på dem her. 

13

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >