phd ben-voks

Voksbehandling 

i København

Når du bestiller en voksbehandling hos os, så kan du være sikker på, at der er fokuseret på hygiejne og sikkerhed. Vores voksbehandling bliver nemlig foretaget med Phd Safewax. Phd Safewax er markedets mest hygiejniske vokssystem og er designet til at leve op til kosmetologers og kunders strenge krav til både professionalisme og optimal hygiejne. 

Så besøg vores klinik på Østerbro, hvis du ønsker en professionel voksbehandling i hjertet af København. 

Bliv fri for uønsket hårvækst og indgroede hår 

På vores klinik på Østerbro udfører vi voksbehandlinger af dit ben fra knæet og ned eller af hele dit ben. Hvis du bestiller en voksbehandling af hele dit ben, følger der ligeledes en voksbehandling af din bikinilinje med.   

Men hvorfor så vælge en voksbehandling? Der er flere fordele ved voksning frem for eksempelvis barbering med en skraber, ladyshaver eller epilator. Hårfjerning med voks minimerer blandt andet risikoen for røde knopper og indgroede hår. Desuden har voksfjerning den fordel, at den fjerner det uønskede hår med roden, hvilket betyder, at du har en meget længere hårfri periode. Dermed behøver du heller ikke barbere eller vokse dig lige så ofte. 

Men gør det ikke meget ondt at blive voksbehandlet? Det bliver vi ofte spurgt om på klinikken. Og selvom en voksbehandling ikke nødvendigvis er særlig rart, så behøver det ikke være smertefuldt eller ubehageligt. Vores behandlere har flere års erfaring og er specialiserede i at gøre behandlingen så skånsom som mulig for vores kunder.  

Phd Safewax er 100 procent hygiejnisk, professionelt og sikkert 

Når du bliver vokset hos The Skin Academy, foregår det altid med Phd Safewax. Phd Safewax er markedets mest hygiejniske vokssystem, og den type af voks der giver dig de bedste resultater. Vores vokssystem er blandt andet unik, fordi vi benytter engangshætter, hvilket mindsker risikoen ved at overføre smitte under voksbehandlingen. Særligt i de sarte og intime områder er det utrolig vigtigt at have fokus på hygiejnen. Phd Safewax er derfor skånsom og god til sart hud. 

Gode råd inden din voksbehandling i København 

  • Hos The Skin Academy anbefaler vi, at du får udført en voksbehandling hver fjerde eller sjette uge. Når du holder behandlinger ved lige, vil du opleve, at din hårvækst bliver reduceret. 

  • For optimale resultater og for at undgå indgroede hår anbefaler vi ligeledes, at du exfolierer din hud jævnligt både inden og imellem dine behandlinger. Når du fjerner døde hudceller, kan dine hår nemlig nemmere trænge igennem hudoverfladen. 

  • Afslut meget gerne med en god bodylotion. Når hårene vokser ud igen, kan huden nemlig godt begynde at klø lidt. En god bodylotion kan derfor gøre den helt store forskel. Vi kan stærkt anbefale vores bodylotion, Firming Lotion fra pHformula. Denne vil med garanti efterlade din hud gennemfugtet, blød og silkeglat. Vores Firming Lotion er rig på både mineralsalte og sporstoffer, der er med til at booste din huds tekstur, fasthed og udseende.

Bestil tid til en voksbehandling i København 

Er du i tvivl, om du skal få fjernet dine uønskede hår hos The Skin Academy? Eller har du spørgsmål i forbindelse med din online booking? The Skin Academy hjælper dig meget gerne. Vi tager hud alvorligt og skræddersyer altid vores behandlinger med udgangspunkt i din huds behov. Kontakt vores klinik, og få svar på dine spørgsmål 

Trænger din hud til en kærlig behandling? På klinikken udfører vi forskellige ansigtsbehandlinger. Book for eksempel tid til microneedling, farvning af bryn eller en anden type behandling. Alle behandlinger foretages på Østerbro i København. 

 

voks-ben-københavn

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >