SOS group image-pHformula

pHformula: SOS-creme

pHformula: SOS-creme

pHformula er et professionelt og unik hudplejemærke, der består af nøje udvalgte ingredienser. pHformula har udviklet et banebrydende dermatologisk skin resurfacing behandlingssystem, som utrolig succesfuldt behandler hudproblematikker som aldring, hyperpigmentering, akne og kronisk rødme. 

Grundstenen i pHformulas behandlingssystem er baseret på regenererende medicinsk teknologi, som lidt forenklet betyder, at produkterne kan accelerere en form for celleregenerering i huden. Konceptet med kontrolleret kemisk resurfacing adskiller sig fra den klassiske peeling, som primært eksfolierer huden, og hvor huden desuden bliver påført overfladisk irritation. 

Her på siden kan du finde et udvalg af vores hudplejeserie SOS fra pHformula. Vær dog opmærksom på, at vi ikke sælger pHformulas produkter online, da du først bør søge rådgivning hos en af vores dygtige specialister. På den måde kan du nemlig få anvist de rette produkter til lige præcis din hudtype og dens udfordringer. Så kom forbi vores klinik, og få rådgivning af vores specialister.

Find information om vores klinik, The Skin Academy, her

SOS: En ultra rig og reparerende hudplejeserie

pHformulas hudplejeserie SOS er ultra nærende cremer til tør hud eller meget sensitiv og irriteret hud. SOS-produktserien er især god i vinterperioderne, hvor din hud har ekstra meget brug for fugt. 

SOS er en hudplejeserie med stor fokus på ekstra fugt og barriere-opbyggelse af huden. Vind, kulde og et tørt indeklima er hårdt for huden i vinterhalvåret. Det udsætter faktisk din hud for en form for stress. Derfor har pHformula udviklet en helt unik produktserie, som netop har til formål at give din hud de bedste betingelser og den bedste modstandsdygtighed imod disse faktorer. SOS kan bruges af alle hudtyper og specielt til dig, der har en tør og irriteret hud, idet SOS-produkterne fugter huden og skaber en beskyttende hinde på hudens overflade, der tillader huden at ånde samtidig med at den sikrer en ideel beskyttelse af den tørre, vindblæste hud. 

Vælg gode produkter fra SOS-hudplejeserien 

I SOS-serien finder du blandt andet disse produkter: 

  • SOS Repair Cream som er en ultra fugtgivende creme, der er rig på reparerende ingredienser, der både beskytter din hud og giver den rigelige mængder af fugtighed og komfort.
  • SOS Hydra Gel Mask som er en kølende og opfriskende fugtmaske, der effektivt lindrer tør, træt og sensitiv hud. Den tanker på effektiv vis din huds fugtdepoter op, så den genvinder sin glød og vitalitet.
  •  SOS Rescue Oil som indeholder en unik kombination af olier og naturlige, nøgleingredienser, som blandt andet forbedrer kollagenproduktionen, reducerer fine linjer og rynker. Samtidig virker den også opstrammende og er en naturlig barrierebeskyttelse.
  • SOS Eye Rescue som er beriget med en masse nyttige ingredienser, der både lysner, udglatter og detoxer øjenområdet. SOS-cremen hjælper med at reducere fine linjer og rynker samt mørke rander og hævelser.

  • SOS Lip Rescue er en medicinsk læbebalsam, der effektivt sikrer en øjeblikkelig heling og komfort til tørre, ømme og sprukne læber. Den både køler, beroliger, gendanner og reparerer, samtidig med at den giver vedvarende blødhed og fugt til dine læber.
SOS repair og SOS Rescue, 50 ml

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

 

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.

Book >