Essentials

pHformula-produkter

pHformula er et professionelt og banebrydende hudplejemærke, der består af nøje udvalgte ingredienser. Produkterne fra pHformula kombinerer kosmetisk og farmaceutisk pleje, og er baseret på principperne bag regenerativ medicin, som går ud på, at din huds inaktive celler erstattes med nye, så huden på den måde stimuleres til at regenerere sig selv. 

Her på siden kan du se vores brede udvalg af forskellige produkter fra pHformula. Vær dog opmærksom på, at vi ikke sælger pHformulas produkter online, da du først bør søge rådgivning hos en af vores dygtige specialister. På den måde kan du nemlig få anvist de rette produkter til lige præcis din hudtype og dens udfordringer. Så kom forbi vores klinik, og få rådgivning af vores specialister.

Resultatorienterede pHformula-produkter 

pHformula er unikke, resultatorienterede produkter, der passer til alle hudtyper og -udfordringer. Hvad enten du har fedtet hud, uren hud, akne-udbrud eller måske tør hud, så kan du opnå gode resultater med de rette produkter fra pHformula. Produkterne reparerer beskadiget hud, genopretter balancen og opretholder din huds sundhed.

pHformula-produkterne er baseret på resurfacing, hvilket betyder kort og godt, at produkterne på kontrolleret og effektivt vis eksfolierer din hud. Det skal dog ikke forveksles med peeling, for med produkter fra pHformula sker hudfornyelsen på celleniveau. Du vil derfor ikke kunne se den kemiske reaktion på huden med. Men du vil helt sikkert se resultatet bagefter – produkterne efterlader nemlig din hud smukkere og mere sund end nogensinde før. 

pHformula fokuserer på 4 forskellige hudtyper

Produkterne fra pHformula er skabt af professionelle dermatologer, som er anerkendte for deres innovative forskning i dermatologisk hudpleje. pHformula egner sig til forskellige hudproblemer, herunder både problematisk hud som akne-udbrud og sart hud eller hud i for tidlig aldring. 

Overordnet fokuserer pHformula på fire forskellige problematikker: moden hud, hyperpigmentering, uren hud (for eksempel akne, uren eller fedtet hud) og kronisk rødme (for eksempel karsprængninger og rosacea) 

  • A.G.E.: Disse produkter produkter er for dig, der har moden, ældet eller for tidlig ældet hud. Hvis din hud viser begyndende linjer og rynker, så er det sandsynligvis  disse produkter, du skal hav fast i
  • M.E.L.A.: Her er fokus på hyperpigmentering i huden. Pigmentskjolder kan blandt andet fremprovokeres af for meget soldyrkelse og hormonelle forandringer
  • A.C.N.E.: Produkterne i denne kategori er for dig, der har problemer med akne, fedtet hud eller problemer som forstørrede og grove porer
  • C.R.: Hvis du har tendens til rødme eller har karsprængninger og rosacea, så er produkterne i kategorien C.R. gode for dig. Disse produkter er nemlig beroligende og har gode, dulmende ingredienser 

Har du lyst til at komme forbi vores klinik?
Vores dygtige hudspecialister tilbyder forskellige
ansigtsbehandlinger. Du kan læse mere om vores microneedling-behandling, voksbehandlinger og meget mere her. 

pHformula-hudplejerutine
Find din nærmeste hudspecialist
Søg >

Se pHformula produkter