pHformula

– Betyder det noget, om du lige får renset din hud?

Det er faktisk en af de vigtigste ting, du kan gøre for din hud. Det betyder alt for hudens velvære og evne til at regenerere sig selv. Og husk på: Den hud du har, indtil du er 30 år, er den, du er født med. Den hud du har, når du er 50 – det er umiddelbart, den du fortjener.

For nogle er det utænkeligt at gå i seng uden at få renset huden, for andre er det noget, der bliver gjort en gang i mellem – fordi man jo bør. Renser du ikke din hud, kan du få diverse hudeksperter helt op i det røde felt, men hvorfor er det egentlig så vigtigt at få renset sin hud?

Det er jo egentlig ganske enkelt. Dagens strabadser skal renses af, og lige så vel, som vi bruger tandpasta til at børste vores tænder, og sæbe til at vaske vores hænder rene, så skal skidt og møg også væk.
Derfor skal der også et renseprodukt til at opløse olie-indholdige produkter, som solfiltre og makeup til alt snavs som f.eks. de små bitte forureningspartikler, der lander på huden dagen lang, og som potentielt kan irritere din hud i den sådan grad, at det kan resultere i akne eller en sart hud.

Din hud fungerer næsten som en magnet for støv, snavs og forurening. Det betyder jo så også, at selvom du ikke bruger makeup, så skal du stadig rense huden godt hver aften. Renser du ikke, får du nemmere tilstopninger og en stresset hud (hvilket så kan resultere i en for tidligt ældet hud).
Den har brug for at ånde, og regenerer, imens du sover.

Du kan dog også over-rense din hud, og at lide af rengøringsvandvid i forhold til din hud, kommer der absolut intet godt ud af. Så uanset om du er til olie, mælk eller gel, så er det vigtigste selvfølgelig, at du får det gjort – og helst med et renseprodukt, der passer til din hud naturligvis.
Er en Micellar rensevand dit foretrukne renseprodukt, så skal du være opmærksom på at få renset, indtil der ikke kommer mere snavs med vatrondellerne, da det er et meget mildt renseprodukt.

Det kræver lidt mere, end man skulle forvente.

Et andet argument for at få renset huden er også, at de aktive godtgørende ingredienser, der er i din hudpleje, meget nemmere kan trænge ned i huden, og gøre det den nu er formuleret til.

Hvis du så kender dig selv godt nok til at vide, at det ikke kommer til at ske, at du renser både morgen og aften, så vælg endelig at rense om aftenen. Verden drejer jo stadig rundt, selvom huden ikke bliver renset to gange om dagen. Fordi, selvom du nok sveder lidt om natten og samler støv fra hjemmet på huden, så er lagt bedre at springe over om morgenen fremfor efter en dag med aktiviteter. Hvis man skal spring over, hvor gærdet er lavest, så skal man sørge for ikke at falde. Ser bare bedst ud, ik?

Vi er meget stolte af vores rens fra pHformula. Særligt vores ikoniske E.X.F.O. cleanse kan noget, som ingen andre rens på markedet kan. Læs mere her.

Mildt exfolierende 3-i-1 renseprodukt til alle

En god rens er grundlaget for en god hudplejerutine, og med pHformulas E.X.F.O. cleanse kan du lægge skin tonic, eksfoliering og makeupfjerner på hylden og nøjes med ét produkt. E.X.F.O. cleanse er både mild og grundig på samme tid, og efterlader huden fri for snavs, makeup og overskydende fedt. Samtidig hjælper produktet huden med at løsne de døde hudceller, så de efterfølgende plejeprodukter trænger nemmere ind. Det parfumefri renseprodukt er bl.a. baseret på Lactobionic-acid, der binder fugten til huden uden at irritere; rooibos-ekstrakt, der modvirker angreb fra de frie radikaler; Papain-enzym, der styrker hudens naturlige immunforsvar, samt Vitamin B5, der har beroligende, fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber.
FORDELE:

  • Overlegne eksfolierende egenskaber
  • Fjerner skånsomt makeup og snavs
  • Efterlader huden ren og gennemfugtet
  • Effektiv øjenmakeupfjerner

 
TIP: Brug også E.X.F.O. Cleanse som en exfolierende maske en gang om ugen. Massér produktet ind i huden, og lad det sidde i 5-10 minutter. Rens derefter.

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.
Book >