Råd du ikke vil misse.. (for din huds skyld)

Vidste du, at hvis du bruger for varmt vand, når du renser din hud, eller når du går i bad, så tørrer din hud ekstra meget ud? Det er jo dejligt – særligt i disse kolde tider – at tage et dejligt varmt bad, men det vil altså skabe endnu mere tørhed i huden på rekordtid.

At bruge en rigtig god barriere creme med masser af fugt og næring, der beskytter huden ekstra meget mod ydre påvirkninger, er klart noget af det bedste, du kan gøre for din hud.
Et andet trick er at bruge et par dråber god ansigtsolie under din ansigtscreme, hvilket er, som at tage en ulden undertrøje på. En god løsning, hvis din hud ikke mangler fugt.

Ofte er oliemolekylernestørrelsen i en ansigtsolie nemlig så store, at de ikke rigtig trænger ned i huden, men mere lægger sig som en film udenpå huden. Derfor fungerer de godt som et ekstra beskyttelse for hudbarrieren.

pHformulas SOS rescue oil er genial, fordi den faktisk kan trænge ned i huden. Det kan den, fordi
den er en tofaset tørolie, hvor der både er fugt og fedt i et og samme produkt. Fugten trænger ned i huden, og olien forsejler fugten inde i huden.

Det er værd at huske, at hvis du bruger mange penge på gode fugtsera, men din hud konstant er tør, så kan det være fordi, du mangler fedt i huden. Fugten fordamper simpelthen, hvis du ikke har en god barriere til at holde fugten inde, og så får hverken du eller din hud den store glæde af de dyre dråber. Det giver jo meget god mening, ikke?

Derudover forbedrer olien også kollagenproduktionen, reducerer fine linjer og rynker og virker opstrammende.

  • Naturlig barrierebeskyttelse
  • Mindsker fugttab
  • Reducerer synligheden af fine linjer og rynker
  • Blødgørende effekt

 

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.
Book >