Ord fra en (hud)klog ven..

Anette K. Poulsen er skønhedsredaktør på Børsen, forfatter til bøgerne Slip Rynkehysteriet, Superhud, Seriøst bedre hud og ud over at være fast skønhedsekspert på Go’ morgen Danmark, så har hun også Danmarks bedste beautyblog: beautyspace.dk

Så, hvis der er noget Anette ved, så er det om skønhed
– i særdeleshed hud.

Derfor spurgte vi hende, om hun ikke kunne svare på tre hurtige spørgsmål, hvilket hun heldigvis gerne ville. 
Læs mere nedenfor. 

Er der noget du skruer op for eller ned for?
Ja klart, jeg kan mærke allerede når jeg står op, at at der er skift i vejret – at det er blevet koldere ude og varmere indenfor og så er det tid til at skrue på to ting, helst samtidigt. Nemlig at skrue ned for varmen (som vi jo alligevel skal gøre) og op for fedtstoffet, bare en smule, i den sædvanlige rutine.

Hvad ville du nødig undvære i din hudpleje?
Absolut. Jeg vil ikke undvære hverken SPF eller A-vitamin. Heller ikke fugtmætning af huden, altså indhold som hyaluronsyre eller glycerin, ligesom beroligende og barrierestyrkende ingredienser (ceramider, niacinamid, etc.) er på toppen af min favoritliste.

Hvad er dit trick til at undgå ’radiatortørre’ kinder, for at bruge dit eget ord?
Det er meget banalt, men særdeles effektivt:
Jeg skifter ikke rutine om vinteren, men jeg øger fedtindholdet i mine produkter, typisk bare min creme ved at tilsætte en dråbe planteolie til den portion, jeg bruger. Enten blandet i cremen eller klappet ovenpå – og bare lidt, så det ikke bliver en glidebane.

Foto af Anette K. Poulsen: Anne Kring

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.
Book >