Til den loyale kunde! 

ENDELIG –  

pHformula har fået udviklet en app, der giver dig mulighed for at spare 15% på pHformula produkter, du køber på klinikken.
pHformula Loyalitets App er et fordelsunivers, der giver dig mulighed for at opnå gratis pHformula produkter, når du handler i din foretrukne pHformula klinik.

Kort fortalt er formålet at give vores loyale kunder fordele. 

Det er ganske enkelt at bruge app’en. Du finder den i APP store eller Google Play (eller scanner QR-koden nedenfor). Så opretter du din profil i appen, og snart er du medlem, og kan begynde at indtjene loyalitetspoint på dine pHformula køb.

Med adgang til pHformulas loyalitetsapp optjener du point hver gang, du køber pHformula produkter i din foretrukne klinik. Jo flere produkter du køber, jo flere point optjener du, og så kan du vælge valgfrie pHformula produkter alt efter, hvor mange point du har. Når du så har optjent nok point, kan du indløse dem til valgfrie pHformula produkter. Man kan dog ikke delvist indløse point og delvist betale for produkterne.

pHformula produkter der er nedsat i klinikken, optjener man ikke point på.

Det koster ikke noget at blive medlem af appen.

Du vil også kunne se nogle af de aktuelle tilbud, vi har i klinikken, og det er i det hele taget supernemt blive klogere på pHformulas produkter derinde.

Måske du også vil være med i #pHformulafamilien?

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.
Book >