Opnå strålende hud i vinterkulden!

Hvis der er en god tid på året for at få gjort hovedrent, så er det da i december. Her taler vi dog om, hovedrengøring i huden og ikke ovenpå køkkenskabene! Det er jo minimalt, hvad vi ser af solens stråler, så derfor er det den helt rigtige tid på året at få styr på pigmentpletterne, og bragt gløden og ’klarheden’ tilbage til i huden.

Denne trio af produkter er en kombination af mild eksfoliering, intens fugt og koncentreret reducering af pigmenter – og de helt rigtige redskaber til hovedrengøringen.

E.X.F.O. Cleanse – Dit 3-i-1 hemmelige våben

Grundlaget for enhver god hudplejerutine er en effektiv rens. Lad pHformulas E.X.F.O. Cleanse være din redning! Dette mildt exfolierende 3-i-1 renseprodukt er skabt til alle hudtyper og er din genvej til en fejlfri hud. Bye-bye skin tonic, eksfoliering og makeupfjerner – dette produkt gør det hele.

Beriget med Lactobionic-acid, rooibos-ekstrakt, Papain-enzym og Vitamin B5, renser det ikke kun, men binder også fugten, styrker immunforsvaret og beroliger huden. Snavs, makeup og overskydende fedt fjernes, og efterlader huden klar til den efterfølgende hudpleje.

VITA C Bright Overnight Mask – Natten er din bedste allierede

Ønsker du at vågne op til en strålende hud? VITA C Bright Overnight Mask er din redning. Denne fugtgivende natmaske, propfyldt med C-vitamin, arbejder hårdt natten over for at genopbygge din hud.

Med en kraftfuld kombination af stabilt C-vitamin, sheasmør, vitamin E og appelsinolie reducerer masken ældningstegn og solskader, plejer og fugter intensivt. Lad masken gøre arbejdet, mens du sover, og vågn op med en blød, regenereret og ungdommelig hud.

MELA Concentrated Corrective Serum – Din nye bedste ven.

Pigmentforandringerne bliver til fortid med MELA Concentrated Corrective Serum! Den unikke sammensætning af aktive ingredienser giver en ensartet hudtone, reducerer pigmentering og efterlader huden strålende.

Brug dette koncentrerede serum morgen og aften, og få fordele som forbedret pigmentering, beskyttelse mod solskader og langvarig fugt. Lad din hud stråle og skinne, uanset årstiden.

Se vores
behandllinger

Vores tilgang til hud og hudpleje bygger på mere end 30 års erfaring og på en fælles passion for at skabe sund, smuk og ensartet hud.

Læs mere >

Book en tid
hos os

Det handler om sund hud, en professionel oplevelse og resultater ud over det sædvanlige.
Book >