NATURLIGT FACELIFT MED HIFU D.O.T LIFT – Opstrammer og forynger. En revolution inde for ikke-kirurgisk facelift
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er ultralyd. En avanceret kosmetisk-teknologi for ikke-kirurgisk facelift. Ultralydsbehandlingen HIFU D.O.T LIFT sender fokuseret energi ned i hudens dybe lag uden at beskadige hudens overflade. Teknologien er unik i sin evne til at trænge ned i huden og arbejder dybere end alle andre ikke-kirurgiske behandlinger. Tidligere har det kun været muligt at trænge så langt ned i huden ved hjælp af kirurgi, og med HIFU-teknologien slipper du for narkose og infektionsrisici.
Find din nærmeste hudspecialist
Søg >

BEHANDLINGSOMRÅDER
HIFU behandler: Pandelinjer, øjenomgivelser, kinder, dobbelthage, kalkunhals og kæbelinje.

BEHANDLINGSPROCEDURE
HIFU-behandlingerne skræddersys altid til dine individuelle behov og ønsker. Behandlingstiden afhænger af
behandlingsområdet og tager fra 30 til 60 minutter. Ud over behandlingstiden, skal der afsættes tid til en kort konsultation samt en hudanalyse (cirka 15 min.). Inden selve ultralydsbehandlingen påbegyndes, afrenses dit ansigt, hvorefter de områder, der skal behandles, bliver tegnet op. Under behandlingen vil der løbende påføres en let ultralydsgel. Behandlingen afsluttes med en plejende fugtcreme.

GØR KOSMETISK ULTRALYD ONDT?
De fleste oplever ultralydsbehandlingen HIFU D.O.T LIFT som smertefri, men du vil muligvis opleve en følelse af lette stik og kortvarig smerte, når der behandles på knogleområder og området tæt på tænderne. Smerten vil hurtigt fortage sig. Ved lav smertetærskel, anbefales det at tage 500 mg Paracetamol en time inden behandlingen.