Phd Safewax – 100 % hygiejnisk, professionelt og sikkert

Phd Safewax er markedets mest hygiejniske vokssystem og er designet til at leve op til både kosmetologers og kunders krav om professionalisme og optimal hygiejne. Vokssystemets unikke engangshætter formindsker risikoen for at overføre smitte under behandlingen – særligt i de udsatte hudområder. En hygiejnefaktor, der er svær at sikre med et spatel- eller pistolsystem.

Phd Safewax er for dig, der foretrækker at arbejde med professionelle produkter og løsninger i din klinik. Og dine kunder vil takke dig for den sikkerhed og det resultat, du kan give dem med markedets mest hygiejniske vokssystem.

Find din nærmeste hudspecialist
Søg >

Phd Safewax er et 100% hygienist vokssystem, der er skabt af hudspecialist og kosmetolog Jane Bourke tilbage i 1990’erne.

På det tidspunkt underviste Jane på en kosmetologskole i New Zealand, og det bekymrede hende, at hun var nødt til at træne og uddanne de studerende i vokssystemer, hun på mange måder fandt både uhygiejniske, uhandy og som potentielt kunne overføre bakterier fra den ene kunde til den anden.

Jane satte sig derfor for at udvikle et nemt, lækkert og professionelt vokssystem, der var 100% hygiejnisk. Et produkt, hun selv kunne stå inde for. Et produkt, hun selv havde lyst til at bruge. Og efter flere års intens forskning blev det revolutionerende vokssystem Phd Safewax udviklet. 

I dag er Phd Safewax fortsat markedets mest hygiejniske vokssystem, og det system, der sikrer kunden de bedst mulige resultater, og klinikejeren den mest professionelle løsning.